Öffentlich zugängliche Workshops mit internationalen Gastdozenten
Anmeldung hier!

Das Konservatorium Sunrise_Studios organisiert regelmäßig Workshops mit internationalen Gastdozenten (siehe unter "Gastdozenten"), wie z.B. mit Beyoncé Choreograph Kobi Rozenfeld aus Los Angeles, den Ausnahme-Tänzern der US-Company "Rasta Thomas' Bad Boys of Dance", HipHop-Expertin Nina Kripas (L.A.), dem Urban-Dance-Experten Russell Adamson (GB/SF), Hollywood-Bühnenkampf-Coach Roberta Brown, dem bekannten Regisseur Hugh Wooldridge aus London oder auch mit Musical-Star Maya Hakvoort an.
Wir bemühen uns dabei um besonders studentenfreundliche Preisgestaltung, kalkulieren Gruppenrabatte bei gemeinsamer Anmeldung mehrerer Teilnehmer und können bei manchen Veranstaltungen auch einen "Sunrise-Friends-Rabatt" für jene anbieten, die bereits einen oder mehrere der von uns organisierten Workshops besucht haben.
Die kommenden Termine und Workshop-Beschreibungen werden laufend hier veröffentlicht.
Bei grundsätzlichem Interesse an unserem Workshop-Angebot mit internationalen Gastdozenten bitten wir um kurzes eMail mit Betreff "Internationale Workshops" an sunrisestudios@gmx.net, wir nehmen Interessenten sehr gerne in unsere Workshop-Datenbank auf und senden entsprechende Informationen per Newsletter zu.

Next Workshop:

"Dance is joy - every day is a new chance!"
:-)

Vienna International Summer Dance Intensive 2018

Cooperation of Conservatory Sunrise_Studios & EUDANCE European Dance Association

Ballet - Contemporary - Jazz - Date: 23 to 28 July 2018 *)
*) Please note: prior this week we are willing to organize an additional week on request (date: 16 to 20 July) in case of enough interested attendants - special price (reduced fee) for the additional week / please contact us in case of your interest).

Regular course

Different styles (ballet, contemporary/jazz) / 6 days a week (Monday til Saturday), every day 3 hours dance instruction (two different classes per day/ 90 min. each. Age groups: adults / teenagers / children (from age 8+). Besides on individual request: Supplementary classes / more different styles are possible - like Repertoire, Variations, Body Control, Barre au Sol / Boris Kniaseff Method, Character Dance, Historical Dance, Waltz, pedagogic training (method of classical dance), private lessons and many more (all supplementary classes by moderately calculated additional payment).

Instructors

World class faculty! This Summer Intensive is led by the Dance Industry's most in-demand Master teachers, Ballet Masters, choreographers and dance pedagogues, like Prof. Evelyn Téri (Ballet), Russell Adamson (Contemporary, Urban, Jazz), Mike Loewenrosen (Lyrical Jazz) and others / depending on availability (credits: Vienna State Opera, Stockholm, Budapest, Mannheim, Düsseldorf, Great Britain, Finland, St.Petersburg/Eifman Ballet, USA, Japan and many more...). Our dance experts will share their knowledge and experience supporting the attendants to progress best through the course.
Vienna International Summer Dance Intensive 2018 ' EUDANCE - European Dance Association

Conservatory Sunrise Studios, 1070 Vienna, Neubaugasse 38

ONLINE REGISTRATION please click here:
APPLICATION FORM

Vienna International Summer Dance Intensive Ballet - Contemporary - Jazz Vienna International Summer Dance Intensive 2018 - Ballet - Contemporary - Jazz
Date: 23 to 28 July 2018 *)

ATTENTION: Registration must be done before 15th June 2018. If you are accepted, you will receive a confirmation eMail. If you don't receive an answer within one week please contact us (sunrisestudios@gmx.net).